دانشمند سویسی زمین جدیدی را کشف نمود
برگرفته شده از نوشتهً رتو کوهلر که در روزنامهً بلیک چاپ سویس، مورخ ?? اپریل سال روان، منتشر گردیده است.
برگردان به دری: فرهاد
ژنیو: ما نابود نخواهیم شد! هرگاه همه چیز در روی زمین از بین برود، ما زمینی دیگری داریم
یک دانشمند اهل ژنیو جهان جدیدی را کشف نمود.
ستاره شناس ستیفان اودری 1به وجد آمده است. او به روزنامهً بلیک 2 میگوید: " اگر ما در کدام جایی از کیهان در پی دریافت اثرات زنده گی باشیم، این باید در روی همین سیاره ای باشد که ما کشف نمودیم."
موصوف در کشور چیلی با همکاران خود یک تلسکوپ به وزن ?،? تن را نصب نموده که توسط آن در آسمان در جستجوی سیاره های جدید است. همانست که ناگهان آنها این سیارهً زیبا را کشف نمودند. از آنرو که این سیارهً جدید پنج مرتبه از کره ای خاکی کهن ما سنگینتر است ، آنها اورا بنام " زمین – ام پنج " 3 نامگذاری کرده اند.
کشف این سیاره، زمین – ام پنج، مسرت آور است، زیرا با جهان ما بطور اعجاب انگیزی مشابهت دارد. اودری میگوید: " همه چیز گویای آنست که این سیاره قابلیت سکونت را دارد. "
زمین – ام پنج یک و نیم برابر سیارهً کهن ما میباشد و قوهً جاذبهً آن نیز بیشتر از کرهً زمین است. اودری میگوید: " بدین سبب ما در روی زمین – ام پنج دو مرتبه نسبت به سیارهً خودما سنگینتر خواهیم بود."
درجهً حرارت در روی دیگر سیاره های که ما میشناسیم یا بسیار سرد و یا بسیار گرم است، اما در روی زمین – ام پنج چنین نیست. در آنجا حرارت مطبوع ?? درجه حکمفرماست.
همچنان آب موجود است، آنهم نه بصورت یخ که در روی سیارات زیادی بچشم میخورد و این آب جاری میباشد. آیا ما درین نزدیکی ها بجای سواحل دریای ادریاتیک بروی ام پنج شنا خواهیم کرد؟ هنوز معلوم نیست، زیرا هنوز یک مشکلی اساسی باقیست: قرار گفتهً اودری" ما هنوز متیقن نیستیم که در روی ام پنج بطور حقیقی آکسیژن موجود است." میتودهای جدید باید بکار گرفته شوند تا به این سوال پاسخ ارایه گردد. غیر از آن ام پنج خیلی ها دور است، یعنی در مجموعهً ستاره گان میزان 4که از ما به اندازهً بیست سال نوری فاصله دارد واقع است. این همان فاصله ایست که نور در مدت بیست سال میپیماید. در مقیاس کیهانی این فاصله نسبتا" نزدیک است، اما برای ما غیر قابل دسترسی میباشد، زیرا ما نمیتوانیم به این سرعت تقریبی پرواز کنیم. بهر ترتیب یک سفر ازین باب خالی از دلچسپی نخواهد بود.
یکسال در آنجا تنها ?? روز دوام میکند. آیا ما بدین لحاظ درآنجا زودتر پیر خواهیم شد؟ ام پنج حتا خورشید خود را دارد که دانشمندان آنرا بنام جیزه??? 5 یاد میکنند و در آسمان ام پنج دوبرابر بزرگتر از مهتاب ما در روی زمین جلوه میکند.
کشف ام پنج آخرین موضوع دلچسب نیست که دانشمندان ژنیو عرضه میدارند. اودری میگوید: " ما سه سیاره دیگر را قبلا" هم کشف کرده بودیم ."
این سیاره درینجا کشف گردیده است: مرکز تحقیقاتی در کشور چیلی
مطلب جدیدی که بتاریخ ?? اپریل در روزنامهً فوق الذکر در ارتباط به کشف زمین جدید از جانب نویسندهً این مضمون به نشر رسیده پیشکش میگردد که حاکی از خیالپردازی نوع بشر است. امیدوارم مورد دلچسپی قرار گیرد.
به این شکل میتوان خودرا به زمین جدید رساند
زوریخ: دانشمندان ژنیو زمین عوضی را کشف کردند. مشکلی که وجود دارد اینست که این سیاره بیست سال نوری از ما فاصله دارد. ولی با آنهم میتوان به اشکال زیر به آنجا رسید:
سوراخهای کرم 6: محاسبات آلبرت آینشتاین نشانگر آن اند که: کیهان یک محیط مانند اتاق خواب ما نیست. کیهان یک محیط مخوف و منحنی است. آینشتاین معتقد بود که: در فضا ساختار های تونل مانندی وجود دارند که در میان آنها بدون هیچ وسیله ای میتوان از یکجا به جای دیگر سفر کرد. دانشمندان این تونل های مکانی – زمانی را بنام سوراخ های کرم یاد کرده اند.
هلیوم – ? 7: کسانی که بدون سوراخهای کرم به زمین جدید میخواهند سفر کنند به انرژی زیاد ضرورت دارند. یک امکان هم هلیوم – ? است. این عنصر را میتوان برای امتزاج هستوی بکار بست و از آن انرژی خیلی زیاد بدست آورد. هلیوم – ? مواد سوخت خوبی برای سفینه های فضایی میتواند باشد. از همه جالب تر اینکه: بروی اکثریت اجسام سماوی دیگر مقدار هلیوم موجود نسبت به روی زمین خیلی زیادتر است، یعنی میتوان در راه تانکی را دوباره پر کرد .

وارپ: 8 این متود اساسا" از سریال " موسسهً سفینهً فضایی" 9 گرفته شده است. شاید انگیزهً وارپ روزی به حقیقت مبدل گردد و بدین شکل سرعت های بطور مثال وارپ ششم قابل تصور است که در حدود ??? مرتبه بیشتر از سرعت نور خواهد بود. درینصورت میتوان با کپتان ژان – لووک پیکارد 10پرواز کرد و در مدت بیست روز به زمین جدید رسید.
تشعشع: 11 از همه راحت تر طبعا" تشعشع است. بواسطهً تیلی پورتیشن ( انتقال از ورای دور ) میتوان از یک نقطهً مکانی به نقطهً مکانی دیگر بدون گذشت زمان حرکت کرد. بدین ترتیب آنا" میتوان در روی زمین جدید پیاده شد. این انتقال حتا امروز با اجسام خیلی کوچک ممکن است.
خواب زمستانی: 12 در صورت عدم موجودیت اینهمه وسایل حرکت سریع میتوان از خواب زمستانی در داخل یک سفینهً فضایی با حرکت بطی استفاده کرد. بدین مفهوم که ارگانیزم در یک مایع نایتروژنی به حرارت ??? درجه سلسیوس زیر صفر یخ میبندد و نگهداری میگردد. خون با برودت فوق العاده حفظ میگردد و در هنگام رسیدن بمقصد سرنشین سفینه باید دوباره از خواب زمستانی بیدار ساخته شود (یعنی به زنده گی برگردد).